Centar CAMBRIDGE Trebinje

Obala Luke Vukalovića 49
89 101 Trebinje
Trebinje
Republika Srpska Bosna i Hercegovina
Telefon: 059/262-045
Pozovite odmah: 065/480-011

centar cambridgeŠkola engleskog jezika je organizovana prema principima za učenje stranih jezika koje je definisao Savjet Evrope. Obezbjeđujemo jednake mogućnosti svim polaznicima za lični razvoj, učenje, pristup informacijama i motivišemo ih na interakciju izvan jezičkih i kulturnih granica.

Jezik se uči za život, a učenjem se razvija odgovornost i samostalnost. Našim polaznicima pomažemo da budu spremni da odgovore izazovima cjeloživotnog učenja.

Nastava u Cambridge centru je planirana i organizovana tako da odgovori opštim i specifičnim ciljevima učenja. Redovno vršimo provjeru napredovanja polaznika i kreiramo nastavni proces u skladu sa postignućem i postavljenim željenim ciljevima pojedinca i grupe.

Učenje je dinamičan proces i uključuje aktivno učešće svakog pojedinca od samog početka, bez obzira na predznanje. U Cambridge centru ćete naučiti kako da učite i postanete samostalni u savladavanju jezičkih vještina potrebnih za razmjenu i korištenje informacija u globalnom okruženju, dakle da postanete independent learner.

Uloga nastavnika u našoj školi nije da predaje jezik, nego da organizuje rad i motiviše polaznike da u paru ili grupi saznaju, otkrivaju, procjenjuju, zaključuju i aktivno koriste saznanja u prirodnoj atmosferi. Ova uloga zahtijeva stalnu interakciju između polaznika i nastavnika tako da polaznik u svakom trenutku zna koje gradivo uči, šta je cilj tog procesa, koji su očekivani ishodi, odnosno rezultati učenja i šta će moći da pročita i razumije, čuje i razumije, napiše i iskaže nakon što savlada dato gradivo, i koji vokabular će biti spreman da koristi. Time postižemo osnovni cilj nastavnog procesa koji podrazumijeva da polaznik stiče nova znanja, razvija nove vještine i zauzima nove stavove na kraju svakog obrazovnog ciklusa, što sigurno obezbjeđuje lični razvoj svakog pojedinca i podstiče ga na saradnju i pružanje podrške drugima.

Cambridge centar kreira okruženje u kome ćete se osjećati sigurno, u kome ćete uživati poštovanje, steći nova znanja i vještine i razviti samopouzdanje potrebno da slobodno komunicirate na engleskom jeziku.

Advertisements

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: