Specijalna jedinica policije Srpske garant bezbjednosti

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislav Jovičić ocijenio je danas da je Specijalna jedinica policije Srpske garant bezbjednosti cijele Republike.

specijalna jedinica policije rs

Jovičić je rekao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske, u skladu sa materijalnim mogućnostima, nastojati da pripadnicima ove jedinice omogući što bolje uslove za rad.

Nakon posjete bazi Specijalne jedinice policije u bivšoj kasarni „Sarica“ u naselju Trn kod Banjaluke, Jovičić je novinarima rekao da pripadnici ove jedinice djeluju samo u najtežim situacijama, pa jedinica mora da bude spremna 24 časa u svakom pogledu.

Jovičić je uvjeren da će sugestije komandanta Specijalne jedinice policije Republike Srpske Predraga Krajinovića da treba poboljšati način ishrane i opremanje ove jedinice sigurno naići na razumijevanje kod čelnih ljudi MUP-a Srpske.

Krajinović se založio za poboljšanje načina ishrane, opremanja jedinice, te infrastrukture u bazi Specijalne jedinice policije, kako bi se omogućila kvalitetnija obuka, koja će podići operativnost jedinice na viši nivo.

On je upoznao ministra o aktivnostima koje je ova jedinica preduzimala u posljednjih šest godina, planiranim aktivnostima u narednom periodu, te o problemima sa kojima se susreću njeni pripadnici u svakodnevnom radu. SRNA

Advertisements

Posted on april 1, 2013, in Republika Srpska i BiH and tagged , . Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: