Uhapšena tri lica iz Trebinja i tom prilikom oduzeto više od 20 kg marihuane

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje su, juče i danas, u aktivnostima po operativnoj akciji „Mreža 2013“, na širem području Centra, lišili slobode sedam lica i oduzeli više od 30 kilograma opojne droge marihuane.

Dragan Nosovic

Juče, 19.03.2013.godine, slobode su lišena četiri lica sa inicilima A.I., A.Š., V.G. i B.Ć, svi iz Bileće. Tri lica su lišena slobode na području opštine Berkovići a jedno na području opštine Bileća. Pretragom terena je pronađena torba u kojoj se nalazilo 10 pakovanja odnosno 10.734 grama opojne droge marihuane a koju je odbacio jedan od osumnjičenih. Pored droge pronađeni su i drugi predmeti koji će služiti kao dokaz u krivičnom postupku. Izvršeni su i pretresi terena i šest lokacija koja koriste ova lica. Osumnjičeni su odranije poznati policiji, radi se o bezbjednosno interesantnim licima.

Lica sa inicijalima I.A., A.Š. i B.Ć. su dokumentovana kroz operativne akcije Trebišnjica i Hercegovina. Nad osumnjičenim je izvršena kriminalistička obrada i isti su uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga iz člana 224 KZ Republike Srspke predati u nadležnost Okružnog tužilaštva u Trebinju.

Nastavkom intezivnih aktivnosti, policijski službenici CJB Trebinje su jutros, u reonu Bilećkog jezera, lišili slobode tri lica i oduzeli više od 20 kilograma opojne droge marihuane – skanka.
Radi se o licima sa inicijalima P.R., D.V. i D.K., svi iz Trebinja. Nad istima je u toku kriminalistička obrada i druge mjere i radnje u cilju dokumentovanja KD Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga iz člana 224 KZ Republike Srspke.

Policijski službenici CJB Trebinje su, tokom ove godine, ukupno oduzeli preko 40 kilograma opojne droge marihuane – skanka i dokumentovali ukupno sedam lica sa područja Trebinja i Bileće.
CJB Trebinje će i u narednom periodu nastaviti aktivnosti na sprečavanju i rasvjetljavanju krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga kroz operativnu akciju „Mreža 2013“., saopšteno je iz CJB Trebinje.

Advertisements

Posted on mart 20, 2013, in Istočna Hercegovina and tagged . Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: