Napokon redovna autobuska linija Trebinje-Herceg Novi

Redovna autobuska linija Trebinje-Herceg Novi, nakon višegodišnje pauze, ponovo će biti uspostavljena narednih dana, potvrdio je Srni gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević.

uskoro redovna autobuska linija trebinje herceg novi

Prevoznici će biti preduzeća „Ubla turs“ iz Trebinja i „Blu lajn“ iz Herceg Novog, a autobusi bi trebalo da saobraćaju svakodnevno preko graničnog prelaza Sitnica.

Vučurević je sa saradnicima boravio juče u Podgorici, gdje je o ponovnom uspostavljanju ove linije razgovarao sa pomoćnikom ministra saobraćaja Crne Gore Mirelom Radić-LJubisavljević.

„Prevoznici će Ministarstvu za saobraćaj Crne Gore narednih dana predložiti usaglašeni red vožnje, koji će biti proslijeđen Ministarstvu transporta i komunikacija BiH. Pošto su predstavnici ministarstva Crne Gore razgovarali sa kolegama u BiH, do kraja naredne sedmice očekujem otklanjanje svih formalnih prepreka za uspostavljanje autobuske linije Trebinje-Herceg Novi“, rekao je Vučurević.

Za uspostavljanje redovne autobuske linije odranije su bili spremni prevoznici iz oba grada, rukovodstva opština su bila saglasna, resorno crnogorsko ministarstvo dalo je odobrenje, ali saglasnost nije dalo Ministarstvo komunikacija i transporta BiH. SRNA

Advertisements

Posted on mart 7, 2013, in Istočna Hercegovina and tagged . Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: