Rasvjetljeno sedam krivičnih djela na području CJB Trebinje

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti  Trebinje su, nakon identifikovanja i rasvjetljavanja Okružnom tužilaštvu Trebinje, juče 25.02.2013.godine, dostavili   četiri izvještaja protiv osam lica zbog postojanja osnova sumnje da su počinili ukupno sedam krivičnih djela.

rasvjetljeno 7 krivicnih djela

Policijski službenici Trebinje dokumentovali su i OT Trebinje dostavili  dva izvještaja i to:

– jedan Izvještaj protiv B.Z., Beograda,  zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Krađa. Postoje osnovi sumnje da je 23.02.2013.godine, oko 17,00 časova, u jednoj tregovačkoj radnju, u Trebinju, otuđio nekoliko kozmetičkih proizvoda.

– drugi Izvještaj dokumentovan je protiv dva maloljetnika zbog postojanja osnova sumnje da su počinili KD Laka tjelesna povreda. Postoje osnovi sumnje da su maloljetnici, 25.02.2013.godine, u školi, nakon kraće rasprave fizički napali i nanijeli tjelesnu povredu M.L.

Policijski službenici PS Nevesinje su Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili izvještaj protiv Z.T., iz Nevesinja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Krađa. Postoje osnovi sumnje da je Z.T., u namjeri sticanja protivpravne imovinske koristi, protivno propisima priključio elektiričnu energiju u objekat koji koristi.

Policijski službenici PS Bileća su rasvijetlili i Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili izvještaj protiv četiri lica u vezi sa krivičnim djelima izvršenim 22.02.2013.godine, u jednom ugostiteljskom objektu i na ulici. Naime, postoje osvovi sumnje da su V.G., L.G. S.J. i B.J., svi iz Bileće, u jednom ugostiteljskom objektu, u Bileći, fizički napali S.R., A.R. i M.B., čime bi počinili KD Nasilničko ponašanje. Osumnjičeni V.G.  se, pored KD Nasilničko ponašanje, sumnjiči i za KD Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i  KD Ugrožavanje sigurnosti zbog postojanja osnova sumnje da je,  nakon fizičkog napada, na ulici,  prijetio upotrebom vatrenog oružja. Osumnjičeni L.G. se, pored KD Nasilničko ponašanje, sumnjiči i za KD Izazivanje opšte opasnosti i KD Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija zbog sumnje da je, nakon fizičkog napada, na ulici, ispalio jedan hitac u vazduh. MUP RS

Advertisements

Posted on februar 26, 2013, in Istočna Hercegovina, Republika Srpska i BiH and tagged . Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: