Najava: Proactive 2013 od 23. do 25 maja na Kozari

PROACTIVE 2013 održava se ove godine od 23. do 25. maja u hotelu “Monument” na Kozari.

proactive 3.ai

 

Za devetu PROACTIVE konferenciju, koja iz godine u godinu prevazilazi očekivanja učesnika i predavača, postoji već veliko interesovanje potencijalnih učesnika iz cijele regije koji se bave komunikacijama i koji žele osigurati svoje mjesto na Kozari.

“Drago nam je da se o PROACTIVE-u već govori u regiji i da mnogi već šalju rezervacije za učešće, jer nam je to potvrda da smo napravili zaista kvalitetan skup na kojem se stiču praktična i primjenjiva znanja. Sve to nam je naravno i podsticaj da deveta konferencija bude još bolja od prethodnih. Na PROACTIVE-u predaju stručnjaci i praktičari iz regije jer su ta iskustva PR-ovcima najkorisnija. Iako je bitno da pratimo globalne komunikacijske trendove, ipak naše tržište ima najviše sličnosti sa zemljama iz regiona i jedni od drugih najviše možemo naučiti”, istakao je Dragan Močević, generalni direktor agencije PRIME Communications.

Na ovogodišnjem PROACTIVE-u predavaće dr Dejan Verčić – profesor na Fakultetu društvenih nauka u Ljubljani i jedan od suosnivača agencije Pristop, dr Bora Miljanović – generalni direktor agencije Represent Communications, Dragana Đermanović – vlasnica agencije PR Pepper i internacionalni online praktičar i predavač, te mnogi drugi.

Tokom trodnevnog skupa PR-ovaca, pored zanimljivih predavanja, ponovo će biti organizovana i “World Cafe” radionica koja se prošle godine pokazala kao veoma zanimljiv i koristan koncept za učesnike, te panel diskusije koje će dodatno dati prostor za razmjenu savjeta i iskustva.

Više informacija o konferenciji možete saznati na http://www.proactive.ba, na PROACTIVE Facebook stranici, te prateći službeni Twitter nalog @PROAKTIVNO.

Kontakt za više informacija: Lejla Brčaninović, PRIME Communications, lejla.brcaninovic@prime.ba, 063 289 103.

Advertisements

Posted on februar 10, 2013, in Zanimljivosti and tagged . Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: