7. klupska izložba fotografija (FOTO)

Večeras je u Klubu prijatelja umjetnosti „Atanasije Popović“ otvorena 7. klupska izložba fotografija, članova Foto-kino kluba Trebinje. U prisustvu brojnih ljubitelja fotografije, predstavnika grada Trebinja i gostiju, izložbu je svečano otvorio zamjenik gradonačelnika grada Trebinja, Neđo Ćebedžija.

7 klupska izlozba fotografija

Na večerašnjoj izložbi predstavilo se ukupno 33 autora, članova ovog kluba sa oko 60 fotografija.

Radoje Elez je prilikom otvaranja rekao da se na izložbi može vidjeti veliki broj kvalitetnih fotografija, te da je ova izložba veomao posjećena.
„Velika posjećenost ove izložbe je znak da se veliki broj djece i mladih u ovome gradu bavi fotografijom. Na izložbi su se ocjenjivali aspekti, tj. kakva je kompozicija kadra, kako je napravljena, kako je tehnički urađena…, i mogu da kažem da smo prezadovoljni večerašnjim fotografija, a samim tim i učesnicima, jer je ovo najveći broj učesnika na klupskoj izložbi Foto kino kluba od njegovog postojanja“, istakao je Elez i dodao da Trebinjski klub radi u veoma teškim uslovima, i da su im najpotrebnije prostorije.

Otvarajući izložbu, zamjenik gradonačelnika je istakao da će Grad Trebinje u narednom periodu nastojati da obezbijedi prostorije za rad, jer kako kaže, oni to zaslužuju.

Večeras su najboljim dodijeljene i diplome.

Advertisements

Posted on februar 2, 2013, in Istočna Hercegovina. Bookmark the permalink. 1 komentar.

  1. Ovkvih i slicnih manifestacija treba da ima sto vise. Veliki je to plus za grad, pogotovo u zimskom periodu kada sve zamre. Mladi se uglavnom dosadjuju, nezainteresovani su da imaju bilo kakav hobi a fotografija je npr jedan lijep hobi.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: