Nastava u Hercegovini počinje u ponedjeljak?

Aktiv direktora srednjih škola sa područja regije istočna Hercegovina pozvao je predstavnika reprezentativnog sindikata zaposlenih u obrazovanju i Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske da se iznađe rješenje i postigne dogovor da bi nastavni proces mogao nesmetano početi u ponedjeljak, 21. januara.

nastava pocinje u ponedjeljak

Predsjednik Aktiva Đorđe Toholj rekao je da je na današnjem sastanku u LJubinju istaknuto da su, nakon prvog polugodišta, obezbijeđeni svi neophodni kadrovski i materijalni uslove za normalan i nesmetan početak drugog polugodišta.

Direktori su naveli da su izmireni nagomilani računa za električnu energiju, vodu i telefon, da je nabavljen ogrev i izvršene popravke postrojenja za grijanje, te da su u potpunosti opremljene učionice i kabineti, te obezbijeđen nastavni kadar.

Predsjednik Aktiva direktora osnovnih škola istočne Hercegovine Milan Ilić rekao je da je za sutra zakazana sjednica Aktiva koji će se odrediti da li će u ponedjeljak, 21. januara, početi drugo polugodište u ovim školama.

„Na osnovu današnjih razgovora, nastava će najvjerovatnije početi u ponedjeljak“, istakao je Ilić. SRNA

Advertisements

Posted on januar 17, 2013, in Istočna Hercegovina, Republika Srpska i BiH and tagged . Bookmark the permalink. 1 komentar.

  1. Pu nikad ne pocela.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: