Cerovac: Informacije o terminima priprema i polaganja međunarodno priznatih ispita

Informacija o terminima priprema i polaganja međunarodno priznatih ispita iz engleskog, njemačkog i italijanskog jezika, u organizaciji škole Cerovac.

ispiti u cerovcu

Pitate se na koji način možete verifikovati vaše znanje engleskog jezika?

Cambridge ispiti iz engleskog jezika (Cambridge ESOL exams) obuhvataju razne vrste sertifikata i diploma, i koncipirani su tako da izlaze u susret potrebama polaznika svih nivoa znanja. Ovi ispiti su među najpoznatijim kvalifikacijma za učenike engleskog jezika u svijetu.

Univerziteti u zemljama engleskog govornog područja – SAD, UK, Australija, Kanada i Novi Zeland – traže određene ispite kao dokaz nivoa jezičke kompetencije koja bi vam dozvoljavala da pratite određeni univerzitetski ili profesionalni program na engleskom jeziku. Poslodavci koji zahtijevaju rad u međunarodnim situacijama često traže specifične kvalifikacije koje im garantuju da će se zaposleni dobro nositi sa zahtjevima različitih poslova i zadataka. Međunarodno priznati Cambridge ESOL ispiti mogu vašoj biografiji dati određenu težinu i uvjerenje koje mnoge organizacije i poslodavci traže kada se suočavaju sa većim brojem prijava za posao.

Škola Cerovac je partner Britanskog savjeta već par godina i ovlašteni je Testing centar za Cambridge ispite, koje administrira u Trebinju i Bijeljini. Ispiti se polažu tri puta godišnje: u martovskom, junskom i decembarskom ispitnom roku. Datume ispita Britanski savjet obično objavljuje 50 dana unaprijed, s tim da su moguća neznatna odstupanja od datih rokova.

Prijave za polaganje Cambridge ispita u martovskom ispitnom roku tekuće godine, primaju se do 24. januara. Prijaviti se mogu svi zainteresovani pojedinici bez obzira da li su polaznici škole Cerovac ili ne.

Ukoliko niste sigurni da li su ovo pravi ispiti za vas, biće nam drago da vam pružimo sve dostupne informacije. Kod nas možete besplatno dobiti potrebne savjete i profesionalnu preporuku za pripremanje ovih ispita.

Cjenovnik i okvirne datume polaganja ispita možete pronaći na stranicama Britanskog savjeta, na linku http://www.britishcouncil.org/bih-exams-cambridge-esol-exam-dates-and-fees.pdf. 

Ispiti njemačkog jezika koje administrira Goethe institut u Sarajevu

Ukoliko želite da steknete diplomu ili sertifikat o poznavanju njemačkog jezika, vjerovatno će neki od ispita čije polaganje administrira Goethe institut, biti pravi izbor za vas. U tabeli koja slijedi nalazi se pregled ispita, datuma za prijavu i datuma polaganja, za period do maja 2013. godine.

U školi Cerovac organizujemo kurseve za pripremu za polaganje ovih ispita. Osoblje škole će za vas obaviti i sve administrativne poslovne neophodne za prijavu i uplatu ispita, kao i organizaciju odlaska na polaganje u Sarajevo.

Ispit

12/13.02.2013.

Start Deutsch 1

Prijava: 27.01–08.02.2013.

12/13.03.2013. Prijava: 17.02–08.03.2013.
23/24.04.2013. Prijava: 17.03–19.04.2013.
14/15.05.2013. Prijava: 28.04–10.05.2013.
Ispit

08–12.04.2013.

Goethe certifikati: A2, B1, B2, C1, C2

Prijava: do 13.03.2013.

Više informacija o ovim ispitima možete pronaći na stranicama Goethe instituta na sljedećem linku: http://www.goethe.de/ins/ba/sar/lrn/prf/bsindex.htm

Ispiti za sticanje međunarodnih sertifikata o znanju italijanskog jezika

Ukoliko želite da vaše znanje iz italijanskog jezika verifikujete nekom međunarodno priznatom diplomom, u školi Cerovac vas možemo pripremiti za polaganje ovih ispita i ujedno izvršiti sve potrebne administrativne poslove kao što su provjera termina polaganja, prijava, uplata i sl. Ove aktivnosti obavljamo u saradnji sa nekim od Italijanskih kulturnih centara u okruženju.

Sertifikat CELI- Univerzitet za strance u Peruđi

Proljetni ispitni rok: 
9. mart (A1CELI Impatto, A2 CELI 1, B1 CELI 2 e B2 CELI 3)
Rok za prijavu ispita: 28. januar 2013.

Ljetni ispitni rok: 
17. juni (A1 CELI Impatto – A2 CELI1 – B1 CELI2 –B2 CELI3 –C1 CELI4 – C2 CELI5)
Rok za prijavu ispita: 3. maj 2013.

Sertifikat CILS – Univerzitet za strance u Sijeni

Ljetni ispitni rok: 
6. juni (CILS A1, CILS A2, CILS 1 – B1, CILS 2 – B2, CILS3 – C1, CILS 4 – C2)
Rok za prijavu: 29. april 2013.

Za pripremu ili prijavu svih gore pomenutih ispita možete se prijaviti telefonom, na broj 059 223 502, na e-mail: skola@cerovac.ba, ili u našoj kancelariji u kompleksu Luč, ul. Vuka Karadžića 37b.

Ujedno vas obavještavamo da je u toku januarski upisni rok tako da možete izvršiti prijavu na bilo koji od kurseva iz ponude škole Cerovac. Više informacija možete naći na www.cerovac.ba.

Stojimo vam na raspolaganju za sve potrebne konsultacije i preporuke.

Srdačno,

Vaš Cerovac…

Advertisements

Posted on januar 17, 2013, in Istočna Hercegovina and tagged . Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: