Slobodan Prtilo novi predsjednik Gradske skupštine

Na konstitutivnoj sjednici Skupštine grada Trebinja danas je za predsjednika Skupštine grada izabran Slobodan Prtilo iz SDS-a ( 18 -za i 9 -protiv), dok je za potpredsjednika izbrana Milka Butilija, predstavnik nacionalnih manjina sa 18 glasova ZA i 9 protiv.

slobodan prtilo novi predsjednik skupstine grada trebinja

Postupak izbora predsjednika i potpredsjednika Gradske skupštine obavila je Komisija za izbor i imenovanje u sastavu: Ljubiša Krunić (PDP), Milan Kovač (SDS), Zoran Pologoš (DP), Momčilo Bodiroga (PzT) i Marko Mitrović (SNSD).

Izboru funkcionera, shodno Poslovniku o radu Gradske skupštine, prethodio je izbor Radnog predsjedništva u koji su izabrani Zadravko Kašiković (PDP), Branko Butulija (SDS) i Blagoje Šupić (SNSD), a odbornici su prihvatili i Izvještaj Izborne komisije BiH o ovjeri mandata licima koja su dobila odbornički mandat, te dali Svečanu izjavu.

Na današnjem zasjedanju Skupštine grada za zamjenika gradonačelnika je izbran Nedjeljko Ćebedžija (DP) sa 18 glasova ZA i 9 protiv, dok je za v.d.  sekretara Gradske skupštine imenovan Borivoje Tarana.

O Izboru radnih tijela Skupštine grada Trebinja, poslednjoj, 8-oj tački planiranog dnevnog reda, odbornici su izabrali samo članove komisije za dodjelu nagrada i priznanja, dok će ostala radna tijela biti na dnevnom redu nastavka zasjedanja Konstitutivne sjednice Gradske skupštine grada Trebinja.

Advertisements

Posted on decembar 3, 2012, in Istočna Hercegovina and tagged . Bookmark the permalink. 1 komentar.

  1. Lopovi,otisli a novi su dosli.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: