Radovi na autobuskoj stanici neće biti obustavljeni!

Početkom jula potpisan je ugovor između opštine Trebinje kao investitora i firme „Porobić“ vrijedan 1.175.000 KM, čime je zvanično započeta izgradnja nove autobuske stanice, a rok za završetak prve faze, kojom treba da se omogući normalan autobuski saobraćaj je 90 radnih dana.

autobuska stanica trebinje

U razgovoru sa šefom gradilišta nove autobuske stanice, Dušanom Porobićem,  saznali smo da radovi na izgradnji autobuske stanice neće biti obustavljeni, jer kako kaže, Grad Trebinje je do sada izvršio sve obaveze prema GP „Porobić“ d.o.o Trebinje.

Porobić je dodao da se u roku od 15-20 dana očekuje završetak ploče, postavljanje nastrešnica, a onda će se krenuti sa fasadom, koja je već ugovorena.

On je dodao da je rok 90 radnih dana, te napomenuo da u to ne spadaju subota i nedjelja.

autobuska stanica trebinje

U prvoj fazi predviđeno je da se uradi donji dio i čitava zgrada spolja. Stanica čija je površina od oko 1.400 kvadrata trebala bi da ima pristupni peron, deset odlaznih i pet perona na čekanju, kao i tridesetak parking mjesta za putničke automobile i nekoliko parking mjesta za taksi službu. Zgrada treba da ima prizemlje i jedan sprat. U prizemlju bi bili prostor sa šalterima, čekaonica, restoran.

Advertisements

Posted on oktobar 21, 2012, in Istočna Hercegovina and tagged , . Bookmark the permalink. 2 komentara.

  1. Nadam se da će ovaj grad konačno, poslije toliko godina, dobiti autobusku stanicu! Sramota je nazivati se turističkim gradom a nemati autobusku stanicu. Takođe se nadam da će i krimilanci koji su nezakonito privatizovali staru autobusku stanicu biti iza rešetaka! Vidim, vraćaju se opet na vlast ali ako ima pravde tamo neće dugo ostati, mjesto im je u zatvorima. Prvog koga treba zatvoriti je Slavko Vucurevic!

  2. AMIN BOŽE.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: