MSD – Demant saopštenja za medije koje je objavljeno prije dva dana

Mladi socijaldemokrati Opštinski odbor Trebinje najenergičnije demantuju navodno saopštenje koje su neki mediji objavili a odnosi se na stav mladih socijaldemokrata a u vezi aktuelnih dešavanja u Opštinskom odboru stranke.

msd snsd

Nama je još uvijek nepoznato ko je autor ovog teksta koji su neki mediji objavili a nema uopšte ni potpis predsjednika ili potpredsjednika MSD kao ni pečat stranke.

Nisu nam poznati ni nalogodavci ovakvih pisanja ali uskoro će biti poznato ko je autor svega, ali znamo da je neko neovlašteno uzeo naš logo i potpisao sa mladi socijaldemokrati.

Naglašavamo da postoje nedobronamjerni elementi koji žele da naruše jedinstvo, kako unutar MSD Trebinje tako i među kandidatima za odbornike.
Očita je namjera da se iznošenjem niza kleveti, izmišljotina i podmetanja želi stvoriti slika kako postojeći kadrovi SNSD nisu spremni da nose promjene koje su uslijedile izbornim rezultatom.

Naša stranka kao i uvijek do sada spremna je za nove izazove i neće posustati u prezentaciji političkog programa i ideologije i socijaldemokratije jer tvrdimo, a i uvjereni smo da za omladinu našeg grada i RS je jedino ovo pravi izbor.
Sve insinuacije odbacujemo i za nas samo predstavljaju jedan od pokušaja narušavanja postignutog digniteta naše organizacije.

Kao uvijek do sada, MSD Trebinje reagovat će na monstruozne pokušaje skrnavljenja digniteta i istrajaće na svom putu da ideju socjaldemokratije da na zdrav, pošten i ljudski način širi među mladim.
Na kraju zamolićemo sve razumne urednike štampanih i elektronskih medija da sa pažnjom provjere sve anonimno dostavljene članke i pokažu minimalan nivo profesionalnosti i prethodno nas obavijeste o jednostranim namjerama tih nedobronamjernika.

Uvijek uz mlade OO MSD Trebinje.
Predsjednik OO MSD Trebinje
Lazar Brković

saopstenje

Advertisements

Posted on oktobar 16, 2012, in Istočna Hercegovina and tagged . Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: