Novo priznanje Turističkoj organizaciji grada Trebinja

Novi Sad je u periodu od 27. do 30. septembra bio domaćin 45. Međunarodnog sajma turizma „Lorist 2012″ na kome se predstavilo preko 400 domaćih i stranih izlagača.

trebinje turizam nagrada

Kao i predhodnih godina Turistička organizacija grada Trebinje uzela je učešće na pomenutom sajmu i to u okviru zajedničkog štanda TORS-a, gdje je predstavila bogatu i veoma raznovrsnu turističku ponudu Trebinja.

Svečano otvaranje 45. međunarodnog sajma turizma proteklo je u znaku poseta visokih diplomatskih predstavnika Južnoafričke Republike i Slovenije, a ovogodišnji Sajam je svečano otvorio pokrajinski sekretar za privredu, rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova g-din. Miroslav Vasin.

Na štandu su se pored raznovrsnog promotivnog materijala Turističke organizacije grada Trebinje našli i promotivni materijali brojnih trebinjskih hotela, restorana, vinarija, itd…

Ovogodišnji Sajam je još jedan put potvrdio da Trebinje predstavlja izuzetno interesentnu turističku destinaciju za državljane Republike Srbije, jer je ogromnu pažnju velikog broja posjetilaca kojih je ove godine bilo preko 45000 privukla trebinjska turistička ponuda.

Štand je ove godine posjetila i pomoćnik Ministra trgovine i turizma u Vladi RS, G-đica Aleksandra Trifković, koja je iskazala veliko zadovoljstvo kvalitetom i zapaženim nastupom Turističkih organizacija Republike Srpske, a posebno nastupom Turističke organizacije grada Trebinje.

„Velika nagrada „DOBAR DIZAJN“ za sveukupan nastup i prezentaciju grada Trebinja“ pripala je Turističkoj organizaciji grada Trebinje.

Ovo značajno priznanje koje dodjeljuje Privredna komora Vojvodine i Novosadski sajam, predstavlja nagradu za dugogodišnji kvalitetetan, sistematski i iscrpni rad na promociji Trebinja kao turističke destinacije, te takođe potvrđuje izuzetno kvalitetan i primjećen nastup ove institucije na ovogodišnjem sajmu turizma u Novom Sadu, kako od stane posjetilaca, tako i od strane organizatora Sajma.

Ostale nagrade koje su sa ovogodišnje Novosadskog sajma turizma došle u Trebinje su:

„Velika zlatna medalja Novosadskog sajma za razvoj vinskog turizma“ pripala je Ranku Petijeviću;
„Velika zlatna medalja Novosadskog sajma za ljetnu baštu“ pripala je hotelu „Platani“;
„Velika zlatna medalja Novosadskog sajma“ pripala je restoranu „BG Brana Gorica“
„Zlatna medalja Novosadskog sajma“ pripala je konobi „Bendiš“

Čitav tok sajamske manifestacije pratio je niz raznovrsnih sadržaja izložbenog, promotivnog, edukativnog i zabavnog karaktera.

Po opštoj ocjeni, bio je ovo još jedan zapažen i izuzetno kvalitetan nastup Turističke organizacije grada Trebinje, koji bi trebao doprinijeti boljoj posjeti turističkim destinacijama Trebinja u narednom periodu, posebno od strane turista iz oblasti Vojvodine. TREBINJETURIZAM.COM

Advertisements

Posted on oktobar 3, 2012, in Istočna Hercegovina and tagged . Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: