Ključ za fenomenalan seks: 5 koraka do vrhunskog orgazma

Ženama je u proseku potrebno između 10 do 20 minuta da dostignu vrhunac. Ali, to se nakon dužeg vremena u vezi može pokazati kao veliki problem. Kad vas hormoni „ne pucaju“, a strast se ne razbuktava tako brzo kao na početku veze, mnogi će u krevetu ostati nezadovoljni.

sex

Životna i ljubavna savetnica Džoana Liman zato smatra da nešto sporiji pristup seksu smanjuje pritisak na partnere i povećava sam užitak, a u stvari ima potencijal da promeni način na koji živimo i naš život i van spavaće sobe. Pomoću ovih saveta dobićete priliku da se bolje upoznate s tim kako vaše telo reaguje na senzualne stimulanse i poveća će vašu emocionalnu vezu s partnerom.

1. ZA POČETAK 10 MINUTA SE GLEDAJTE U OČI
Započnite s pet minuta gledanja jedno drugome u oči. Sedite udobno i okrenite se jedno prema drugome i pogledajte svog partnera bez dominantnog predznaka. Možete da trepćete, a pokušajte da se i nasmešite. Možda će vam biti neobično, ali pokušajte da izdržite do kraja bez dodira.

2. DIŠITE ZAJEDNO
Kad se osetite prijatno gledajući partneru u oči, pređite na disanje. Pokušajte da dišete prirodno, kroz nos. Stavite ruku partneru na grudi i pokušajte da zajednički uskladite udahe i izdahe.

3. VREME ZA GRLJENJE
Provedite bar pola sata u maženju, grljenju i ljubljenju s vašim partnerom, ali dok ste još obučeni. Ne prelazite na drugu frazu prebrzo jer ovaj deo može i te kako da uzburka strasti.

4. MASAŽA
Naizmenično jedno drugome trljajte leđa mirisnim uljima za masažu. Koristite duge, spore pokrete s umerenim pritiskom koji ne idu ispod struka. Posle nekoliko minuta možete trljati svoje grudi o njegova leđa, prenosi Zadovoljna.

5. ORGAZMIČKA MEDITACIJA
Poslednje, ali ne i manje važno. Orgazmička meditacija je u stvari praksa koja bi trebalo da odgana sve misli o tome šta bi trebalo da bude i usredsrediti se na ono što trenutno jeste. Zažmurite i prepustite se dodirima i osećanjima, a sve ostalo neka postane nevažno.

Advertisements

Posted on septembar 16, 2012, in Zanimljivosti and tagged . Bookmark the permalink. 2 komentara.

 1. Nisu poznati detalji, da li je korisceno prilozeno „uputstvo“..

  -Ova tema je zaista malo delikatna jer se mnogo toga krilo. Danas, i da hoćemo, možemo vrlo malo saznati o ljubavnom životu naših prababa jer one nisu ni znale da pišu, a kamoli da su o tome pričale. Ipak, ostalo je zapisano da se na demonstracijama protiv šestojanuarske diktature demonstriralo: „Dole Pera peder!“, a bilo je i pritužbi da je general Živković „zloupotrebljavao“ svoje gardiste – kaže za „Alo!“ Marković.
  Prema njegovim rečima, ostalo je zapisano i to da se kralj Petar prijateljima žalio na Miku Petrovića.
  -Kralj Petar se žalio da mu Mika Alas „pečati sina odostrag“. Možda je ova romansa uticala na to što je Đorđe Karađorđević morao da se odrekne prestola – smatra Marković.
  Što se tiče Drugog svetskog rata, i partizani i četnici su imali strog stav.
  Poznato je da partizani nisu odobravali ni heteroseksualnu ljubav u svojim redovima. Što se tiče četnika, ostalo je zabeleženo da su streljali nekoliko homoseksualaca u skladu sa pravilima kraljeve vojske – kaže Marković.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: